NIEUW.....UW VIDEOTESTAMENT OF LEVENSVERHAAL.....UW LIEFDESVERKLARING.....UW SOLISITATIE EN CV OP DVD.....(klik hier)
>> Uw videotestament of levensvehaal...uw liefdesverklaring...uw CV op DVD

AFSCHEID NEMEN VAN UW DIERBAREN HOEFT NIET NOODZAKELIJK ÉÉNRICHTINGSVERKEER TE ZIJN

Wanneer u de laatste reis naar “de eeuwige jachtvelden” onderneemt, hebben uw geliefden altijd de indruk dat alles nog niet gezegd is geweest.

Steeds is er het gevoel van een te kort afscheid.

Video is een middel dat u toelaat, nog een laatste maal te communiceren met uw geliefden en een blijvende herinnering na te laten.

Waarom een laatste keer communiceren?

Misschien wenst u nog iemand speciaal te danken voor wat hij of zij voor u betekende in dit prachtige leven dat we allen, vroeg of laat zullen moeten verlaten.  

U hebt niet altijd de kans gehad om, alles wat u destijds wel wilde vertellen maar toen niet kon zeggen, voor uw heengaan nog aan iedereen, of iemand in het bijzonder, bekend te maken. 

Een allerlaatste bericht aan kinderen, partner, vrienden … uit liefde of gewoon omdat u nog één en ander wil duidelijk maken of recht zetten of desgewenst als testament.

U verkiest op de dag van uw uitvaart - via een beelddocument, eventueel op groot scherm - alle aanwezigen op een originele manier, nog een laatste boodschap over te brengen. 

Uw levensverhaal beknopt in beeld gebracht, kan een ultiem en tijdloos aandenken worden voor allen die u een warme plek in uw hart toekende. 

Eventueel kunt u een audiovisuele uitleg geven bij de notaris, bij het openen van uw testament. 

Interesse? 

Wacht dan niet te lang, u kunt op elk moment uw boodschap veranderen wanneer u dat maar wenst. Steeds zult u klaar zijn voor het grote afscheid en zodoende loopt u het risico niet dat uw geliefden in de kou blijven staan met misschien maar al te veel vragen of het onaangename gevoel dat alles niet gezegd werd. 

Wij kunnen u helpen met het maken van een ongeëvenaard souvenir op video.De opnames gebeuren discreet in onze studio’s of op een locatie naar keuze. Eventueel kan de locatie afzonderlijk gefilmd worden. Videobeelden, oude films, foto’s en muziek worden door u gekozen en/of aangeleverd. Een garantie dat de gewenste emoties precies daar aan bod komen waar u ze wil hebben. 

De film wordt vervolgens op DVD gebrand of op cassette geschreven en kan desgewenst in een kluis of bij uw notaris gedeponeerd worden.

 

Deze productie zal geen enkele juridische waarde hebben en kan niet als testament beschouwt worden. Spreek er eventueel over met je notaris. Het is door menige aanvraag dat wij het initiatief hebben genomen deze wel eigenaardige activiteit te aanvaarden. Wij verbinden ons er toe met ernst en discretie te werken zonder morbide exploitatie van de dood.

Een voorbeeld van hoe een apart opgenomen decor geïntegreerd kan worden in uw film.

 

                      EEN LIEFDESVERKLARING, WAAROM NIET OP VIDEO ?

WIJ KUNNEN TEVENS OP DEZELFDE MANIER UW LIEFDESVERKLARING OF OM HET EVEN WELKE ANDERE BOODSCHAP OPNEMEN EN IN BEELD BRENGEN ZODANIG DAT DE GEWENSTE EMOTIES PRECIES DAAR AAN BOD KOMEN WAAR U ZE WIL HEBBEN.

                           EEN ORIGINELE CV OP VIDEO, EEN PLUS PUNT

WIJ REALISEREN OOK UW VIDEO CV OF PRESENTATIE VOOR EEN KANDIDATUUR, EEN ORIGINELE MANIER OM AAN EEN TOEKOMSTIGE WERKGEVER TE TONEN DAT U ONDERNEMER EN INITIATIEFNEMER BENT EN ALZO EEN STAPJE VOORUIT TE ZIJN TEGENOVER ANDERE KANDIDATEN.                                                                                                                               Deze kunnen in verschillende talen opgenomen worden waardoor u uw taalvaardigheid beter kan aantonen in een voorbereide tekst.

Wij branden deze film op CD en in een formaat, leesbaar op Internet. U zult deze kunnen gebruiken, zo dikwijls als u dat maar wenst. 

Een voorbeeld van een Video CV

 
 
 

SPF Production - Lucien Devillersstraat 1/0002 - 1654 HUIZINGEN (Beersel) - tel. 02/360.30.59