Jean-Pierre Peysmans is op pensioen. De prijslijst op deze pagina is niet meer van toepassing. Wij hebben al onze commerciŽle activiteiten stop gezet. Nochtans kunt u nog altijd terecht bij Jean-Pierre voor alle inlichtingen over films en videoreportages. Video blijft zijn passie en zijn hobby.
>> Tarieven
Elke productie heeft haar bijzondere eisen.
Elke productie is bijgevolg het onderwerp van een specifieke offerte.

We verbinden ons ertoe om na briefing en analyse een voorstel te formuleren beantwoordend aan uw wensen en aan de meest redelijke tarieven in de sector. En dit zonder onaangename verrassingen bij de uiteindelijke factuur.

- Onze huwelijksreportages zijn top kwaliteitsproducten niet vergelijkbaar met de meeste aanbiedingen die momenteel in de markt aangeboden worden. Ons starttarief bedraagt 1.000 €.

Aantal

camera's

Opname

de dag zelf

Montage

en studio

TOTAAL

 1 camera
   500 €
  500 €

1.000 €

 2 camera's
1.0 00 €
1.000 €
2.000 €
 3 camera's
1.300 €
1.300 €
2.600 €

- Onze prijzen zijn exclusief  B.T.W.

- Wij splitsen onze prijzen betreffende opname en montage zodanig dat U zelf uw budget kunt berekenen

indien U zelf een deel wenst te doen.

-Goedkoper, kunnen wij u alvast onze standaard reportage voorstellen: inclusief opnamens van de dag,(maximum 6 uur) en snelle montage gebrand op DVD, aan de promotionele prijs van 650 €.

- Wij kunnen U copies leveren in alle formaten als ook de rushes (alle opgenomen beelden van de dag) tegen meerprijs.

- Een draaidag in België met professionele cameraman en HD uitrusting kost 650 € per dag +verplaatsing (excl. btw). Voor opnames in het buitenland worden offertes op maat voorgesteld.

- Voor audiovisuele opleidingen (minimum 4 uur) in onze studio’s rekenen we 30 € per uur aan (excl. btw). Een aangepast forfait voor verplaatsing wordt aangerekend indien de opleidingen elders worden georganiseerd.

- Onze algemene verkoopsvoorwaarden stipuleren 30% voorschot bij ondertekening van de overeenkomst, 30% te storten daags voor het aanvatten van onze activiteiten en 40% bij de levering van het eindproduct.

-Neemt u gerust telefonisch contact met ons (0475/38.68.68) voor een vrijblijvende afspraak, zodat wij u in onze studios kunnen ontvangen in een aangename sfeer en u onze producten en referenties te tonen. Tevens kunnen we dan uw scenario en budget bespreken.

SPF Production - Lucien Devillersstraat 1/0002 - 1654 HUIZINGEN (Beersel) - tel. 02/360.30.59